Seurakunta elää ja toimii. Kristillinen vakaumus sisältää velvoitteen elää palvellen kaikkia lähimmäisiämme, ja Jumalaa.
Raamatun mukaan paras Jumalanpalvelus on auttaa ja huomioida vähempiosaisia. 

Seurakuntamme on yhteistyökumppaneidemme kanssa mahdollistamassa vähempiosaisten auttamista mm. ylijäämä elintarvikkeiden jakamisella. Saamme auttamiseen panostavalta Prikka kiertoon-logistiikkakeskukselta elintarvikkeita ja muita yleishyödyllisiä tavaroita joka toinen viikko (alkaen 4.8.2023), jotka jaamme edelleen tarvitseville kirkkomme tiloissa perjantaisin alkaen kello 14. 

Kaikki väliaikaisessa tai pitempiaikaisessa tarpeessa olevat ovat tervetulleita saamaan osansa ruoka-avusta.  Paikalle tulleet avun tarvitsijat saavat mukaansa lämpimän aterian omiin astioihin tai sellaisen puuttuessa tarjoamme pienempiä rasioita, jotta ruoan kotiin kuljettaminen onnistuisi sujuvasti.

Tarjoamme myös hengellistä ravintoa halukkaille. Evankeliumin sanoma ruokkii sielua tavalla johon muut vaihtoehdot eivät pysty. Seurakunta jakaa hengellistä aarrettaan, Jumalan sanan leipää, sielun ravinnoksi yhtä mieluusti kuin luonnollista leipää ruumiin ravinnoksi. Ruokajakelun yhteydessä on n. 15 minuutin hartaustuokio puheen ja yhteislaulun kera.

Kiitämme Prikkaa sekä muita lahjoittajia ja vapaaehtoistyöntekijöitä! Jumalan siunausta!